Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10 Dimensity 9000 ile Abisine Kafa Tutacak

Son gelişmelere bakılırsa OnePlus 10 modeli tanıtılacak ve telefon sürpriz diyebileceğimiz MediaTek Dimensity 9000 işlemcisinden güç alacak.

OnePlus, üç yıldan beridir üst segmentte temel ve Pro versiyonları aynı anda duyuruyordu. Söz konusu bu yıl ki seri olduğunda Pro model tanıtıldı, fakat temeli henüz göremedik. Son gelişmeler OnePlus 10’un henüz raftan kalmadığını ve şirketin telefon için hazırlıklarını sürdürdüğünü bildiriyor. Daha da ilginci olan OnePlus 10 MediaTek Dimensity 9000 işlemcisiyle çıkış yapacak.

OnePlus 10 Dimensity 9000 ile Çok Güçlü Olacak

MediaTek’in 4nm üretim sürecine sahip olan yeni nesil amiral gemisi işlemcisi Redmi K50 Pro ve OPPO Find X5 Pro’da gücünü göstermeye başladı. Her iki telefon dünyanın en güçlü Android telefonları (Çin pazarı için) arasına şimdiden girmeyi başardı. Yıllar sonra üst segmentte Qualcomm’a kafa tutan işlemcinin yakın zamanda tanıtılacak OnePlus 10 modeline güç vermesi bekleniyor.

OnePlus 10’ın diğer özellikleri şu an için biliniyor. Fakat telefonda 120Hz tarama hızına sahip düz bir AMOLED ekranın yer alacağını şimdiden söyleyebiliriz. Arkadaki 50 megapiksel ana kameralı üçlü kamera birimi, 65 watt hızlı şarj desteği ve Android 12 OnePlus 10’ın muhtemel özellikleri arasında yer alıyor.

Aynı kaynak ayrıca OnePlus’ın bir Ultra model üzerinde çalıştığını bildiriyor. Bu telefonun çıkış tarihi ve özellikleri şu an için bilinmiyor. Yakın zamanlı bir raporda telefonun periskop arka kameraya sahip olacağı belirtildi. OnePlus ayrıca üst segment içn OnePlus 10R ve katlanabilir bir akıllı telefon (OPPO Find N’i referans alacak) üzerinde çalışıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu