Akıllı TelefonAndroidGenel

Infinix Note modelleri JBL Sese Sahip Olacak

Infinix, Note serisine yeni nesil teknolojileri entegre etmeye devam ediyor. Son olarak JBL ile bir ortaklık duyuruldu.

Infinix, son yıllarda akıllı telefon serisindeki yeni nesil teknolojileri artıyor. Giriş seviyesi Hot serisinden orta seviye Note serisine, fotoğrafçılık ve ultra hızlı şarj odaklı birinci sınıf amiral gemisi Zero serisine kadar Infinix marka telefonlar artık daha fazla cazibe merkezi haline geliyor. Marka geçen yıl 180 watt hızlı şarj desteğiyle rekor kırarken, yeni bir buhar odası soğutma sistemine geçiş yaptı. Infinix ayrıca 200 megapiksel kameralı ilk telefonu da yine geçen yıl duyurdu. Şirket, 2023 yılına geldiğimizde ses kalitesine odaklanacak ve bu noktada Infinix Note serisinde ses uzmanı JBL ile çalışacak.

Infinix’ten yapılan açıklamaya göre bir sonraki Note serisi telefonlarda JBL ses kalitesi yer alacak. Hatta ilk prototip ürünler JBL’in CES 2023’teki standında sergilenmekte. Infinix’in diğer segment telefonlara JBL ses sistemini taşıyıp taşımayacağı şu an için bilinmiyor.

Öte yandan JBL destekli ilk Note serisi telefonlar mayıs ayında çıkış yapacak. Bu gelişmeyle birlikte Infinix Note serisinin orta segmentteki konumunu daha önemli bir noktaya getirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu