Popüler

NG Kütahya Seramik ve TFF, Futbol Tarihinde Bir İlke İmza Attı

NG Kütahya Seramik, Türk futbol tarihinde bir ilke imza atarak hakem formaları ve TFF Hakem Akademisi’ne sponsor oldu.

NG Kütahya Seramik ve TFF arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Türk  futbol tarihinde bir ilk yaşandı. Anlaşmaya göre Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2026-27 sezonunun sonuna kadar profesyonel futbol ligleri, Türkiye Kupası ve Kadın Futbol Süper Ligi’nde görev alacak hakemlerin formalarının üzerinde NG Kütahya Seramik yazacak.

Anlaşma kapsamında firma, hakem formalarının sırt ve tek kol logo sponsorluğunun yanı sıra TFF Hakem Akademisi’nin de sponsoru oldu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, törende yaptığı konuşmada, Türk hakemliğinin gelişimine destek sağlayacak bu anlaşmanın tarihi bir adım olduğunu belirtti. Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ise hakemlere her zaman sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, yeni iş birlikteliğinin hayırlı olmasını temenni etti.

NG Kütahya Seramik ve TFF Arasında Dev Anlaşma

TFF ile Kütahya Seramik arasındaki Türk hakemliği için tarihi bir sponsorluk anlaşmasını duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Büyükekşi, “Kütahya Seramik ülkemizin en köklü şirketlerinden biri. Seramik sektörünün de önde gelen firmaları arasında. Bugün kendileriyle uzun soluklu bir yol arkadaşlığını başlatıyoruz. Sizlerin huzurunda imzalayacağımız 4 yıllık anlaşma ile hem hakem formalarımızın sırt ve tek kol logo sponsoru hem de TFF Hakem Akademisi’nin sponsoru olacak. Hakemlerin formalarında yer alan ilk sponsor olarak bir ilke imza atacak. Aynı zamanda Hakem Akademisi’ne de sponsor olarak Türk hakemliğinin gelişimine çok önemli bir destek sağlayacak.” dedi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu