Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Xiaomi Başkan Yardımcısı Redmi Note 8 Pro özelliklerini ağzından kaçırdı


Bir süredir haberlerini yaptığımız ve detaylarını paylaştığımız Redmi Note 8 Pro özellikleri bugün Xiaomi Başkan Yardımcısı Lu Weibing tarafından açıklandı.

Xiaomi ve Redmi markaları Asya pazarında ayrılmış bir şekilde yollarına devam ederken Avrupa pazarında her iki markanın birlikteliği sürüyor. Redmi markasının Hindistan Başkanı olsa da farklı pazarlarda böyle bir yapı ile karşı karşıya değiliz. Geçtiğimiz Ocak ayında tanıtılan ve ülkemizde de en çok satılan Redmi telefonların başında gelen Redmi Note 7 serisinin yeni üyesi Redmi Note 8 Pro kısa süre içinde pazara sunulacak gibi görünüyor. Zira bugün Xiaomi Başkan Yardımcısı Lu Weibing Redmi Note 8 Pro ile ilgili ser de verdi sır da verdi…

Xiaomi Başkan Yardımcısı Lu Weibing yeni telefonun 29 Ağustos tarihinde tanıtılacağını belirtti. Bununla birlikte artık 10W (5V 2A) gibi bir şarj adaptörünün komik olduğunu söyleyerek Note 8 Pro‘da 18W hızlı şarj desteğinin olacağını da müjdeledi. Bununla birlikte telefonda sıvı soğutma da kullanılacağını belirtti ve oyuncular için başka iyi haberlerimiz de olacak açıklamasında bulundu.

En önemli açıklama ise kamera tarafında yapıldı. Zaten bekleniyordu ama resmileşti ve Redmi Note 8 64 megapiksel kamera sensörüne sahip olacak ilk telefon olacak. Dün yapılan Realme 5 ve Relame 5 Pro lansmanında 64 megapiksel kamera sensörlü Realme XT gösterildi ama tanıtılmadı. Bu bağlamda Redmi’nin eli daha güçlü gibi görünüyor zira hazır bir telefon şu anda markanın elinde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu