AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMotorola

Motorola Razr Lite 2023 Geliyor, Düşük Fiyatlı Olacak


Motorola popüler katlanabilir telefon serisinin bu defa Lite versiyonu üzerinde çalışıyor. Motorola Razr Lite 2023 bakalım neler sunacak?

Motorola başarılı katlaanbilir telefon serisine daha öncekilerden farklı bir model dahil etmeye hazırlanıyor. Motorola Razr Lite 2023 akıllı telefon, saygın sızıntı kaynağı @OnLeaks sayesinde renderlarda ortaya çıktı .

Adı henüz onaylanmayan Razr Lite 2023, bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek olan amiral gemisi Razr 2023’ün daha hafif bir versiyonu olacak. 

Sızdırılan görsellere bakıldığında telefonun iç ekranın üzerinde bir ön kamera göz çarpıyor. Dış ekran ise ilk nesil Galaxy Z Flip serisindekilere benzer şekilde. Çif kamera, LED flaş ve sınırlı işlevlere sahi olacak ön mini ekran, siyah bir şerit üzerinde sunuluyor.

Daha önce Huawei’in benzer kategoride orta segment bir katlanabilir telefon duyurduğunu hatırlayalım. Razr Lite 2023’ün teknik detaylarının neler olacağı konusu ise belirsiz. Şu an için net bir durum telefon fiyatının 1.000 $’ın altında olacağı.

Fiyat demişken, Snapdragon 778G yonga setinden güç alan Huawei Pocket S’in üllkesinde 870 $’dan satışa sunulduğunu hatırlatalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu