Giyilebilir TeknolojiOnePlusTWS Kulaklık

OnePlus Buds Pro 2 Lite Farklı Adla Avrupa Pazarına Açılıyor

OnePlus Buds Pro 2 Lite farklı adla Avrupa pazarına açılıyor. Oldukça uzun bir isme sahip olan kulaklık, dikkatleri çekecek mi göreceğiz.

OnePlus Buds Pro 2 Lite farklı adla Avrupa pazarına açılıyor. Oldukça uzun bir isme sahip olan kulaklık, dikkatleri çekecek mi göreceğiz.

Mart ayında OnePlus, Çin’de Buds Pro’nun Lite sürümünü piyasaya sürdü. Bunlar bugün farklı bir isimle de olsa Avrupa’ya da ulaştı: OnePlus Buds Pro 2R. İsimleri dışında tamamen aynılar ve bazı nedenlerden dolayı sadece beyaz versiyonu mevcut gibi görünüyor.

Hızlı davranırsanız bir fırsat var, ancak öğrenmek için okumanız gereken bir uyarı var. Yani Avrupa’da Buds Pro 2R’yi normal fiyatı olan 149 Euro’dan 20 Euro düşüşle yalnızca 129 Euro’ya alabilirsiniz. Daha düşük fiyattan yararlanmak için 25 Eylül TSİ 11:00’e kadar OnePlus’ın resmi mağazasından ön sipariş vermeniz yeterli.

Bu çok önemli bir şey gibi görünüyor ama olay şu. R olmayan, Lite olmayan OnePlus Buds Pro 2 şu anda 125,30€ fiyatla sunulmakta. Bu onları daha ucuz hale getiriyor ve Buds Pro 2R’den farklı olarak kablosuz şarj ve kafa izleme desteğine de sahipler. Aksi halde aynılar, dolayısıyla Pro 2 kulaklıklarını hala 125,30€ karşılığında alabiliyorsanız, kesinlikle bunları tercih edin diyebiliriz. Öte yandan fiyat artarsa, kablosuz şarj ve kafa takibini önemsemiyorsanız Buds Pro 2R sizin için iyi bir seçim olabilir.

Kulaklıklar Türkiye’de satışa çıkabilir çünkü daha önce OnePlus Buds Z2 ve Pro modelleri satılmıştı. Dolayısıyla bu model de satışa çıkabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu