Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobirollerTeknoloji

Honor 8A ve Honor 8A Pro resmen göründü! Türkiye’ye gelir mi?

Huawei‘nin alt markası olarak hayatına devam eden Honor markası büyük bir değişim ve gelişim içinde. Huawei‘nin de hiçbir şekilde desteğini esirgemediği Honor serisi, GPU Turbo güncellemesini alan ilk telefonlara sahip oldu. Peynir ekmek gibi satan Honor 7 serisinin devam niteliğindeki Honor 8A ve Honor 8A Pro ise bugün sertifikasyonlarda görüntülendi. Telefonlar bize ne sunacak tüm detaylar ortaya çıkmasa da özellikle Honor 8A ile ilgili birçok detayın ortaya çıktığını belirtelim.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Honor 8A ve Honor 8A Pro özellikler!

JAT-AL00, JAT-TL00 ve JAT-L29 kod isimleri ile numaralandırılan telefonların farklı RAM ve Hafıza seçenekleri olacağını görüyoruz. Bunun yanında telefonlarda bağlanılabilirlik olarak 2,4GHz tek bantlı Wi-fi a / b / g / n seçeneği yer alacak. Honor 8A‘nın 6.08 inç HD+ LCD ekran ve 2.2GHz hızında bir işlemci ile geleceğini belirtelim. 32GB ve 64GB Hafıza seçeneklerinin yanında 3GB RAM gücü 8A‘ya eşlik edecek.

Honor 8A Pro ise şu anda aynı ekran boyutuna sahip olacak olarak görülüyor ama onun teknik detaylarının paylaşılmadığını görüyoruz. 8A’da olan 64GB Hafıza yerine 128GB Hafıza ve 4GB RAM gücü ile Pro moelini görebileceğimizi düşünüyoruz. Her iki telefonunda Honor Türkiye tarafından ülkemizde satışa sunulacağını da belirtelim…

https://www.teknoburada.net/2018/12/22/huawei-p30-kamera-sayisi-belli-oldu-p30-proyu-siz-dusunun/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu