Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Ekran Altı Kamera Sistemine Geçiyor!

Çinli teknoloji devi Huawei ekran altı kamera teknolojisine geçiş yapacak. Çentiksiz bir telefon çok yakında Huawei’den gelecek.

Huawei’den yeni teknolojiler gelmeye tam gaz devam ediyor. Çinli teknoloji devinden şimdi de sevilen bir teknoloji gelecek. Huawei ekran altı kamera teknolojilerini test etmeye başladı. HarmonyOS 3.0 işletim sistemini tanıtarak büyük sükse yapan firma şimdi de kamera konusunda adım atmaya hazırlanıyor.

Bugün sızdırılan görsel Huawei’nin katlanabilir bir telefonda ekran altı kamerayı test ettiğini gösteriyor. Bu tip teknolojilerin genellikle katlanabilir telefonlarda test edildiğini belirtelim. Henüz ana sensörler kadar başarılı olamayan bu ekran altı kameraları amiral gemisi telefonlarda görmek için 1-2 yıl daha bekleyeceğiz. Bunun en güzel örneği Samsung’un Galaxy Z Fold 3 modelini gösterebiliriz. Maalesef ki ekran altı kamera teknolojisi bu telefonda resmen patlamıştı.

Huawei’nin Leica ile olan işbirliğinin bitmesinin ardından firmadan büyük bir atılım gelmiş ve kendi görüntüleme ve kamera teknolojilerini geliştirdiği duyurulmuştu. Muhtemelen Huawei karşımıza bambaşka bir teknoloji ile çıkarak ekran altı kameralar böyle yapılır diye dosta güven düşmana korku salacak.

Huawei Ekran Altı Kamera

Amerika’nın tüm yaptırımlarına rağmen büyümesine tam gaz devam eden Çinli teknoloji devi önümüzdeki alarda karşımıza Mate 50 ailesi ile çıkacak. Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan bu modellerde Huawei’nin yeni kamera teknolojilerini göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu