Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberleriİndirim HaberleriVivo

Renk Değiştiren Telefon vivo V25 Modelinde İndirim Fırsatı

vivo V25 modeli için indirimli fiyat fırsatı var. Özellikle renk değiştiren gövdesiyle ilgi çeken modeli satın almanın tam sırası gibi.

Renk değiştiren arka gövdesiyle ilgi çeken vivo V25 modeli indirimli fiyatıyla satın alınabiliyor. Gelin cihazın donanım özelliklerine tekrardan bakalım.

vivo V25, MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisi ile güçleniyor. 6nm üretim sürecini temel alan bu işlemci 2.4GHz tepe frekans hızı sunuyor. Bu işlemciye Mali-G68 MC4 grafik birimi eşlik ediyor ve eğer oyun performansı arıyorsanız cihaz sizin için yeterli performansı sunacaktır.

Ekran tarafında AMOLED 6.44 inçlik bir ekrana sahip olan cihaz, 90Hz yenileme hızı sunuyor, eğer çok yüksek yenileme hızları arıyorsanız biraz hayal kırıklığı olabilir fakat yine de standardın üstü bir hız olarak kabul edebiliriz. Bu ekran, maksimum görüntüleme deneyimi sunmak için HDR sertifikalarına sahip.

4500mAh kapasiteli geniş bir pille gelen vivo V25, 44W değerinde hızlı şarjla şarj olabiliyor. Cihazda herhangi bir kablosuz şarj özelliği mevcut değil.

Kamera tarafında 64 MP ana kameraya sahip olan vivo V25, 4K 30 FPS’e kadar video kaydı yapabiliyor. OIS destekli olan ana kameranın video performansı da gayet iyi, ikinci kamera ise 8 MP çözünürlüğünde ve ekstra geniş açı sunabiliyor. Üçüncü arka kamera ise 2 MP çözünürlüğünde ve makro işlevini görüyor.

Renk çeşitliliği konusunda indirimli rengin sadece siyah olduğunu söylesek de cihazın sonradan Turkuaz Mavisi rengi Türkiye pazarına gelmişti.

Gelelim cihazın indirimli fiyatına. Cihaz için 11.799₺ fiyat etiketi şu anda mevcut, eğer cihazın özelliklerini beğeniyorsanız göz atmalısınız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu