Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S23 Ultra ile Samsung Şaha Kalkabilir!

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra hakkında heyecanlandıran bilgiler geldi. Kamera konusunda bu telefon bu sefer olacak.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yıl tanıttığı Galaxy S22 serisi ile umduğunu bulamadı. Rakipleri Samsung’dan daha iyi kameralı ve donanımlı telefonlar üretince Samsung’un elini taşın altına koyma vaktinin geldiği anlaşıldı. Neyse ki önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Galaxy S23 Ultra hakkında bugün sevindiren haberler ortaya çıktı.

Kaynalar Samsung’un yeni amiral gemisinin mevcuttaki amiral gemisi gibi 10x optik zoomlu 10 megapiksel periskop kamera alacağını söylüyor. Bunun aynı sensör ve aynı kamerayı kullanmak anlamına gelip gelmediği henüz net değil. Tahminler Samsung’un daha iyi bir periskop lens üreteceğini gösteriyor. Ayrıca Samsung yazılım üzerinde çalışırsa, yeni amiral gemisi hala daha iyi fotoğraflar çekebilir.

Galaxy S23 Ultra’nın ana kamera için 200 megapiksel sensöre ve Samsung’un henüz tanıtmadığı bazı yeni sensörlere de sahip olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Güney Koreli firmanın bu modelini Ocak ayında tanıtması bekleniyor. Gücünü Exynos yerine Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden almasına kesin gözüyle bakılan yeni seri, tasarımsal açıdan artık büyük bir yenilik sunması gerekiyor. Aksi durumda artık Samsung fanları bile tepki gösterebilir.

Galaxy S23 Ultra

Ekran konusunda ise Samsung’un yeni bir teknoloji kullanacağı söyleniyor. Ancak şimdilik yeni seri hakkında bilinenler bu kadar. Muhtemelen ilerleyen aylarda daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu