Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi Note 11 Bütçe Dostu Fiyatı ile Geldi!

Redmi’nin bütçe dostu telefonu Redmi Note 11 resmi olarak tanıtıldı. Türkiye pazarına da gelecek olan bu telefon çok canlar yakacak.

Redmi beklenen etkinliğinde Note 11 Pro‘nun yanında bir de Redmi Note 11 modelini tanıttı. Bütçe dostu olacak olan bu telefon sunduğu özellikler ile segmentine yakışır bir deneyim vadediyor. Türkiye pazarına da gelecek olan bu canavar, Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden besleniyor. RAM tarafında ise 4 GB, 6 GB ve 8 GB RAM‘li sürümleri bulunuyor. Xiaomi’nin sanal RAM oluşturma özelliği ile RAM’lerin yazılımsal olarak da artırılabileceğini belirtelim.

Redmi Note 11 özellikleri ile ön plana çıkıyor

Telefonda 6.43 inç büyüklüğünde 90 Hz tazelemeli FHD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Redmi’ye göre bu telefon oldukça kompakt bir yapı sunuyor. Bu ekran 1000 nit parlaklığa kadar çıkabiliyor ve DCI-P3 desteğine de sahip. Ayrıca henüz modeli belirtilmeyen Corning Gorilla Glass ile ekran korunuyor.

Redmi Note 11

Kutusundan 33W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya ile çıkan bu modelde 50 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera yer alıyor. 179 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak olan bu telefonun Türkiye fiyatının da uygun olacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki aylarda ülkemizde satışa sunulacak olan Note 11’in Redmi’nin en çok satanları arasında yer alacağını açıkça ortada. Umarız ülkemizde de Redmi’nin bu uygun fiyat politikası devam eder.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu