Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy Note 9 sızıntıları başladı

Galaxy S9/S9 Plus’ın tanıtılmasının ardından gözler Samsung Galaxy Note 9 modeline çevrildi. Güney Koreli teknoloji devinin yılın ikinci yarısında düzenlenecek IFA 2018 etkinliğinde görücüye çıkarması beklenen yeni nesil Note serisine ilişkin ilk sızıntı tarayıcı karşılaştırmalı web sitesinde göründü.

Elde edilen ilk bilgilere göre Galaxy Note 9, SM-N960U model numarasına sahip olacak. Model numarasının sonunda yer alan ‘’U’’ telefonun Amerika’da satışa sunulacak (Qualcomm Snapdragon 845 işlemcili) bir model olduğunu gösteriyor.

Telefon cephesinden gelen ilk bilgilere bakıldığında Galaxy Note 9, Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çalışıyor. Ancak tanıtıldıktan sonra telefonun Android 8.1 sürümüyle çıkış yapması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 9
Samsung Galaxy Note 9

Yine kriter testine göre Galaxy Note 9’da 18.5:9 en / boy oranına sahip ekran kullanılacak. Infinity Display olarak isimlendirilen ekran tipi geçen yıldan bu yan hem Galaxy S hem de Galaxy Note modellerde kullanılıyor.

Galaxy Note 9 ile ilgili bilinen şu an için bunlarla sınırlı, ancak telefonun Galaxy S9 Plus’taki gibi değişken diyaframlı çift arka kameraya sahip olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Daha gelişmiş bir yüz tanıma sistemi, yeniden dizayn edilmiş bir arka yüzey, Exynos 9810 işlemci ve Note serisinin olmazsa olmaza S-Pen kalem telefonda önce çıkan özellikler olacak.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/nokia-8-siroccoya-yakindan-goz-atalim/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu