Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

HTC Exodus Blockchain tabanlı ilk telefon olacak! Madencilere selam!!!

Akıllı telefon pazarında çok zor günler geçiren ve her çeyrekte daha da küçülen HTC, doğruyu bulmak yerine saçma sapan projeler ile insanların karşısına çıkıyor. Bunlardan en sonuncusu ise HTC Exodus isimli bir telefon. Geçtiğimiz aylarda haberini yaptığımız telefonun sonbaharda satışa sunulacağı bugün doğrulandı. Saçma diyoruz zira bu tarz bir telefonu mikro bir kesim tercih edecektir. Oysaki HTC gibi bir üreticinin daha makro bir kesime hitap etmesi gerektiğine şiddetle inanıyoruz.

HTC Exodus ile sanal cüzdan güvende!

Kripto para işiyle uğraşan birçok kişinin bildiği Blockchain yazılımına destek veren ve sizin sanal cüzdanınızı çekirdek kodlarında gizleyen yeni telefon bu iş ile uğraşan birçok kişiyi memnun edecektir diye düşünüyoruz. Bu telefon için geliştirilen özel bir program sayesinde kripto paralarınız, bitcoinleriniz sanal cüzdanınızda güvenle korunacak.

HTC Exodus
HTC Exodus

Bizim Yorumumuz!

Bu oldukça inovatif bir telefon olabilir ama HTC’nin böyle bir Ar-Ge yapmasına ihtiyacı var mıydı bunu da bilemiyoruz. Oysaki HTC’nin daha agresif orta segment ürünlere ihtiyacı var. Bunun gibi ürünleri Samsung ve Huawei gibi üreticilerin yapması gerekiyor; HTC’nin değil. Bakalım yeni telefon bize nasıl ve ne fiyata bu özellikleri sunacak?

Kullanıcıları en çok memnum eden telefonlar belli oldu!!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu