Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSony

Sony Xperia XZ4 garip bir ekrana sahip olacak!

Akıllı telefon endüstrisi sürekli gelişiyor ve her yıl yeni bir gelişmenin akıma dönüştüğüne şahit oluyoruz. LG G6 ile başlayan 18:9 ekran standardı son dönemin en önemli değişimlerinden bir oldu diyebiliriz. Bu standart daha sonra 19:9 şeklinde de karşımıza çıktı, ancak gelen haberlere bakılırsa Sony, bir sonraki amiral gemi telefonda pek de alışık olmadığımız bir ekran karşımıza çıkaracak. Sony Xperia XZ4 21:9 en / boy oranına sahip bir panel taşıyacak.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Sony Xperia XZ4 ilginç bir ekranla geliyor

Quad HD + çözünürlüklü ve AMOLED tabanlı olması beklenen bu ekranın koruyucu camı güvenilir bir kaynak tarafından karşımıza çıkarıldı. 21:9 formatı Xperia XZ4’ü bir hayli uzun gösteriyor ve oldukça iddialı bir ekran / kasa oranı sunuyor. Üstelik ekranda herhangi bir çentik yer almıyor. Özellikle alt kısımda çerçeve açıkçası Sony’den beklemediğimiz bir incelikte.

Sony Xperia XZ4
Sony Xperia XZ4

Xperia XZ4’te 6.55 inç büyüklüğünde bir ekran yer alacak. Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak telefonda 6GB RAM ve 64 / 256GB dahili depolama, Android 9 Pie, 3.900 mAh büyüklüğünde pil, üçlü arka kamera öne çıkan diğer özellikler olacak.

 

Lenovo Z5S RAM miktarı yok artık dedirtti! Abartmadınız mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu