Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A03s, Samsung’un Bir Sonraki Ultra Ucuz Telefonu Olacak

Samsung’un bu yıl duyuracağı en ucuz telefonlardan biri görünüşe bakılırsa Galaxy A03s olacak. Telefona dair pek çok detay ortaya çıktı.

Samsung geçen yıl kasım ayında duyurduğu ve şirketin en uygun fiyatlı telefonlardan biri olan Galaxy A02’nin devam modeli üzerinde çalışıyor. Galaxy A03 olarak isimlendirilecek telefon güvenilir bir kaynak tarafından ortaya çıkarıldı. Galaxy A02 ile kıyaslandığında donanım tarafında kayda değer yükseltmeler söz konusu. Şimdi bunlara göz atalım.

Donanım tarafındaki önemli iyileştirmelerden biri USB Type-C bağlantı noktası olacak. Samsung, Galaxy A02 modelinde evet fiyatı epey aşağıda tuttu, fakat kablolu bağlantı tarafında micro USB ile devam etmesi bizleri epey şaşırttı. Bir diğer önemli yükseltmenin parmak izi tarayıcısı olduğunu görüyoruz. A03’te yana monte parmak izi tarayıcısı göreceğiz.

A03 öncülünden bir tana fazla arka kamera taşıyor. Buradaki üçlü kamera 13 megapiksel + 2 megapiskel  + 2 megapiksel şeklinde. 6.5 inç büyüklüğünde HD +  çözünürlüklü ekranda çentik üzerine konumlandırılan kamera ise 5 megapiksel çözünürlüğünde.

Telefonun bulunduğu segment ve 150 € seviyesindeki fiyatı göz önüne alındığında A03’ün MediaTek üretimi bir işlemciden güç alması bekleniyor.

Samsung Galaxy A03s Başlıca Özellikleri

  • 6.5 inç büyüklüğünde HD + çözünürlüğünde Infinity-V ekran
  • 13 megapiksel + 2 megapiksel + 2 megapiksel üçlü arka kamera
  • 5 megapiksel ön kamera
  • 3.5 mm kulaklık girişi
  • Yana monte parmak izi tarayıcısı
  • USB Type-C bağlantı noktası
  • 166,6 x 75,9 x 9,1 mm boyutlar
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu