Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X60 Çalışırken Kanlı Canlı Görüntülendi

Samsung’un Exynos 1080 yonga setinden güç alacak Vivo X60, bazı kişiler tarafından çalışırken görüldü. İşte detaylar;

Vivo’nun en yeni amiral gemisi X60 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bir süredir haberlerini de sizinle paylaştığımız bu telefon, çeşitli sertifika sitelerinin ardından şimdi de bazı kişilerin elinde çalışırken görüntülendi. Samsung’un kısa süre önce duyurduğu Exynos 1080 yonga setinden güç alacak olan Vivo X60, daha öncede sızdırıldığı gibi dar çerçeveli bir ekran ile gelecek. Aynı zamanda bu ekran, selfie kamerasını içerisinde barındıracak bir deliğe sahip olacak.

Optikler hakkında konuşacak olursak Vivo X60, arka tarafa diktörtgen olarak yerleştirilmiş dörtlü kamera kurulumu ile gelecek. Bunun yanı sıra LED flaşta bu modülün altında yer alacak. Aslında Çinli üretici X60’da, X50 Pro’nun tasarımına yer verecek gibi duruyor. Yani kamera bakımından her iki telefonda birbirleri ile benzerlik gösterecek . Ancak çözünürlüklerde elbette değişiklikler olacaktır.

Vivo X60’a güç verecek olan Exynos 1080 yonga seti; dört Cortex-A78 CPU ve dört Cortex-A55 çekirdekleri ile desteklenen 5nm’lik bir çiptir. Mali i-G78 GPU ile de desteklenen bu yonga seti, AnTuTu testlerinde Snapdragon 865 Plus’ı mağlup etmeyi de başardı.

10 Aralık tarihinde Çin’de piyasaya sürülmesi beklenen X60, iddialara göre 528 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Ancak belirtmek isteriz ki aynı tarihte Reno 5 serisinin de tanıtımı gerçekleştirilecek. Yani iki Çin’li arasında kıyasıya bir rekabet olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu