Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Yeni nubia Z30 Tasarımı İle Görsel Şölen Sunacak!


Akıllı telefon pazarına katılmaya hazırlanan yeni nubia Z30 havalı çift tonlu tasarımı ile kullanıcılara adeta görsel bir şölen sunacak. 

2021 yılının ortasına doğru ilerlediğimiz şu sıralar yepyeni telefon haberleri de gelmeye devam ediyor. Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticileri birer birer yeni telefon modellerini piyasaya sürmeye devam ederken pazarda da dengeler değişiyor. Pek çok amiral gemisi şu sıralar peynir ekmek gibi satılmaya devam edilirken piyasaya çıkması beklenen bir telefon modeli de bugün internette epey yankı uyandırdı. nubia Z30 adında karşımıza çıkacak olan akıllı telefon modeli hem tasarımı hem de hızlı şarj süresi ile adından epey söz ettirecek.

Geçtiğimiz haftalarda da çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen akıllı telefon şu sıralar tam bir merak konusu haline geldi diyebiliriz. Cihaza dair sızıntılar yapılmaya devam edilirken lansman tarihi hakkında ise ne yazık ki net bir bilgi yer almıyor. Biz de bu haberimizde cihaz hakkında ortaya çıkan yepyeni bilgileri derledik.

nubia Z30
nubia Z30

nubia Z30 120W Hızlı Şarj Özelliği İle Gelebilir

Aslında hızlı şarj özelliği gün geçtikçe popülerleşmeye başladı. Piyasaya yeni çıkan pek çok amiral gemisi hızlı şarj özelliği ile kullanıcılarına daha çabuk şarj edebilme fırsatı sunuyorlar. Bu telefonlardan bir tanesi de nubia Z30 olacak gibi görünüyor. 120W hızlı şarj desteği ile piyasaya sürülebileceği sızdırılan akıllı telefon modeli tasarımı ile de beğeniyi toplayacak gibi görünüyor. Havalı bir çift tonlu tasarım ile piyasaya çıkış yapacağı sızdırılan telefon modeli ilk ekran altı 3D ToF sensörüne sahip olacak. Bu özellik kullanıcıların yüzünü tarayarak yüz kimliği oluşturabilmelerini sağlayacak. 16 ve 135 mm ultra geniş ve telefoto lenslerine sahip olması beklenen akıllı telefon 5.050 mAh bataryaya sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu