Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Bu görsel Google Pixel 4 mü iPhone 11 mi? Bu kadar taklit fazla değil mi?

Akıllı telefon pazarında tek gerçek ana model vardı ki o da kim ne derse desin Steve Jobs’ın tanıttığı ilk nesil iPhone‘dur. Daha sonra Samsung ilk nesil Galaxy S ile bu tasarımı geliştirmiş ve Oppo da mobil pazarda tasarımsal devrimlere imza atmıştır ama akıllı telefonların atası Homosapien‘i iPhone 2G olmuştur. Zaman içinde üreticilerin Apple‘ı taklit ettiğini gördük. Özellikle Meizu ve Xiaomi bu konuda en taklitçi markalar oldular. Bugün ise Google bu kervana kapılmış gibi görünüyor. Az önce sızdırılan Google Pixel 4 görseli henüz tanıtılmayan ama render görselleri paylaşılan iPhone 11 ile neredeyse bire bire görünüyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Google Pixel 4
Google Pixel 4

Google Pixel 4 render görseli ortalığı karıştırdı!

Bu görsel geçtiğimiz gün paylaştığımız iPhone 11 görsellerine ciddi anlamda benziyor ve anladığımız kadarıyla Pixel 4 ve iPhone 11 aynı tasarıma sahip olacak.

iPhone 11

Ayrı iki üretici aynı tasarımı aynı anda düşünmüş olabilir mi? Yoksa bu işin içinde başka bir iş mi var? Bunu da zaman içinde göreceğiz…

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom Huawei ile yola devam edecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu