Giyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriGündemLenovoSanal Gerçeklik

Lenovo Morningstar G2 Light AR Gözlük Tanıtıldı

Lenovo’nun ürettiği yeni bir giyilebilir teknoloji ürünü olan akıllı gözlüğü Morningstar G2 Light AR gözlük tanıtıldı. Gelin onu inceleyelim.

Lenovo, en yeni hafif AR gözlüğü Morningstar G2’yi tanıttı. Cam, maksimum 2.000 nit parlaklığa sahip bir dürbünümsü 1080p stereoskopik ekran ışık motoruna sahip. Yeni Lenovo AR gözlükleri hafif bir ürün ve aynı zamanda uygun bir fiyat etiketi ile geliyor.

Lenovo G2 light, yerleşik bir 9 eksenli sensör füzyon algoritması ve hafif makinenin %50 geçirgenliği ile birlikte geliyor. Bu, kullanıcının çevreyi görüntülerken ekranı da görebilmesini sağlıyor. G2 light, görüntü kararlılığı ve gözlüklerin rahat kullanımını sağlamak için cihaz tarafındaki IMU verilerini kullanıyor. Cihaz ayrıca, düşük güç tüketimi, düşük gecikme süresi ve geniş açılı döndürme, ilk görüş videosu anlamına gelen bulut AI sarsıntı önleme algoritmasıyla birleşik olarak çalışıyor.

Lenovo G2 light, bakış, dokunmatik ekran, hareketler, düğmeler ve daha fazlası dahil olmak üzere birden çok etkileşim yöntemini barındırır. G2 light, Android telefonlara, iPhone’lara ve Screencast’e bağlantıyı destekler. Morningstar G2 light, görsel yönetim, dijital veya manuel bakım kılavuzu, uzaktan işbirliği ve inceleme/iş akışı etkinlikleri dahil olmak üzere endüstriyel uygulamalar için kullanılabilir. AR gözlüklerinin taşınabilirliği ve AI tanıma özelliği, aygıtı müze turları, güvenlik, eğitim ve diğer alanlarda kullanım için de onu avantajlı kılıyor. Sahne tabanlı AI algılama ve tanıma algoritmalarını da cihaz destekliyor.

Lenovo Morningstar G2 light AR gözlükleri, optimum performans için çok sayıda uygulamaya sahip. Buna sanal bilgi kullanımı için Xingbao, bir holografik oynatıcı ve bir anlık kayıt aracı dahil. 3B web tarayıcısı, gadget’ın daha fazla çok yönlülüğü için bir platform sağlıyor. Lenovo Morningstar G2 light AR gözlüğünün fiyatlandırma ve bulunabilirlik ayrıntıları henüz Lenovo tarafından açıklanmadı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu