Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCTeknoloji

HTC U 11 kaynak kodları yayınlandı

HTC U 11 kaynak kodları yayınladı. Sürekli geliştirici tarafında bir tutum takınan HTC beklendiği gibi amiral gemi telefonu HTC U 11’in kaynak kodlarını resmi site aracılığıyla indirmeye sundu.

HTC U 11 kaynak kodları indir

Yayınlanan kaynak kodları ortalama bir kullanıcı için çok fazla bir anlam ifade etmese de, telefon için özel ROM hazırlamak isteyen ya da bu özel ROM’ları yüklemek isteyen kullanıcılar için çok şey anlamına geliyor. Örneğin ilk kez HTC U 11’de kullanılan dokunmaya duyarlı kenar çerçeve kısayolları çok yakında farklı HTC telefonlarda kullanılabilmenin önü açıldı diyebiliriz.

HTC U 11 kaynak kodları
HTC U 11 kaynak kodları

HTC U 11 modeline özel ROM yükleyebilmek için telefonun bootloader kilidinin açılması, root edilmesi ve TWRP Recovery yetkilerinin verilmesi gerekiyor. Özellikle bootloader kilidinin açılması telefonları garanti kapsamı dışında bırakabiliyor. Güvenlik noktasında da yine bazı sıkıntılar yaşamak mümkün. Parmak izi başta olmak üzere birçok bankacılık işlemini yaptığımız akıllı telefonlar için unutmayalım iki hiçbir özel ROM orijinal ROM kadar güvenli değildir.

Yine de bir geliştiriciyseniz ve HTC U 11 için özel ROM’lar hazırlamayı düşünüyorsanız buradaki link aracılığıyla telefonun kaynak kodlarını indirebilirsiniz.

Samsung Galaxy C10 Tanıtım Videosu Sızdırıldı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu