Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerVivo

iQOO 9 Pro Parmak İzi Tarayıcısıyla İnanılmaz İşler Yapıyor


iQOO 9 Pro modelindeki parmak izi tarayıcısı ışık hızında çalışıyor. Bugüne kadarki en iyi parmak izi tarayıcısı bakın ne kadar hızlı.

Bu yılın başında tanıtılan iQOO 9 Pro  görünüşe bakılırsa piyasadaki en hızlı parmak izi tarayıcısına sahip telefon. Bunu destekleyen bir video mobil dünyasının yakından tanıdığı Ben Geskin adlı kaynaktan kaldı. Kullanıcının Twitter hesabından yayınladığı videoya bakılırsa iQOO 9 Pro’nun özel bir parmak izi tarayıcısına sahip olduğu zaten görülüyor.

Işık hızında çalışan parmak izi tarayıcısı, standart bir parmak izi tarayıcısından farklı olarak daha büyük bir alan üzerinde tarama işlemini gerçekleştirebiliyor. Qualcomm tarafından geliştirilen 3D Ultrasonic parmak izi tarayıcısı, parmak izini hızlı tanıtmakla kalmıyor ve sadece 0.2 saniyede telefonun açılmasını sağlıyor.

iQOO 9 Pro’daki parmak izi tarayıcısının bu kadar hızlı olmasının yanında daha büyük bir alanda tanıma işlemcini gerçekleştirmesi kullanıcılar açısında büyük rahatlık. Zira parmak izi tarayıcısını küçük bir alan üzerinde okutmak bazen zorlu anlar yaşatabilmekteydi. Şimdi videoya geçelim ve iQOO 9 Pro’daki parmak izi tarayıcısının ne kadar hızlı çalıştığını görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu