Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMobirollerTeknoloji

HTC 2019 yılında küllerinden doğacak! Vallahi biz demiyoruz!!!

Akıllı telefon pazarında zor günler geçiren Tayvanlı teknoloji devi HTC 2019 yılını bir fırsata dönüştürmek istediğini dile getirdi. HTC tarafından yapılan açıklamaya göre artan telefon fiyatları ve endüstriyel pazardaki gelişimi iyi bir şekilde süzdüklerini dile getiren HTC, bu konuda farklı ürünler ile karşımıza çıkacağını net bir biçimde belirtti. HTC‘nin durumu ne olur bilemiyoruz ama birçok yayın hatta teknoburada.net olarak bizde dahil olmak üzere HTC U12 Plus‘ın en son amiral gemisi modeli olacağını dile getirmiştik. Bakalım gerçekten de öyle mi olacak?

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

HTC U12 Plus stok
HTC U12 Plus stok

HTC 2019 yılında ne yapacak?

HTC tarafından yapılan açıklamada üreticinin mobil tarafta yola devam edeceği belirtiliyor. Bu da bahar aylarında orta segment yeni telefonlar göreceğimiz anlamına gelebilir. Geçtiğimiz Haziran ayında tanıtılan HTC U12 Plus’ın yeni modelini de Mayıs ayında görmeyi umuyoruz. HTC 2018 üçüncü çeyrekte 84 milyon dolarlık bir zarar açıkladı. 130 milyon dolar işletme geliri yapan bir şirketin 84 milyon dolar zarar yapmasını da açıkçası fazla bulduk.

HTC, Google’dan aldığı 1,1 milyar dolar para ile şimdilik tüm sancılarına son vermiş gibi duruyor ama hazıra da dağ dayanmaz bunu da firmanın anlaması gerekiyor. Bakalım Tayvanlı teknoloji devi bize ne sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu