AndroidMobirollerSamsungTablet

Galaxy Tab S9 Ultra Özellikleri ile Karşımızda


Samsung’un iPad Pro rakibi olması beklenen Galaxy Tab S9 Ultra modelinin özellikleri belli olmaya başladı. Apple’ın gözü yaşlı.

Samsung‘un yaklaşmakta olan premium tableti Galaxy Tab S9 Ultra modelinin temel özellikleri, resmi lansmanından önce sızdırıldı. Sızıntıları ile bilinen Ice Universe, tabletin boyutları, ekranı, pili ve performansı hakkında ayrıntılar verdi.

Ice Universe’e göre Tab S9 Ultra, 208.6 x 326.4 x 5.5mm ölçülerindeki selefi Tab S8 Ultra ile aynı boyutlara sahip olacak. 14,6 inçlik bir WQXGA+ ekrana sahip olacak ve 45W hızlı şarjı destekleyen 11.200mAh bataryaya ile gelecek. Ancak kutuya bir şarj cihazının dahil edilmesi pek olası görünmüyor. Tabletin ağırlığının yaklaşık 737 gram olduğu söyleniyor, bu da uzun form faktörü ve etli pili nedeniyle onu biraz ağır yapıyor.

Galaxy Tab S9 Ultra’nın ayrıca yükseltilmiş bir performans birimine sahip olacağı bildiriliyor. Tabletin ayrıca 16 GB’a kadar LPDDR5X RAM sunması bekleniyor.

Dayanıklılık açısından Tab S9 Ultra, Android tabletlerde pek görülmeyen suya ve toza dayanıklılık için IP68 derecesine sahip olacak. Bu, cihazın 30 dakikaya kadar 1,5 metre derinliğe kadar suya batırılmaya dayanabileceği ve ayrıca toza karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor. Kim tablet ile su altı çekim yapar bilinmez ama bu özelliğin olması fiyatı artıracaktır. Bakalım bu modelden sonra tabletlerde de suya dayanıklı yapılar yaygınlaşacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu