Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 FE’den Neler Beklemeliyiz?

Samsung Galaxy S22 FE bir aksilik yaşanmazsa yıl sonunda tanıtılacak. Peki uygun fiyatlı olacak bu üst segment telefondan neler beklemeliyiz.

Samsung Galaxy S22 FE gelecek yıl uygun fiyatlı bir amiral gemisi telefon satın almak isteyenlerin liste başı yazacağı telefonlardan biri olacaktır. Telefonun tanıtım dönemi ise şu an tam bir muamma. Galaxy S21 FE geçen yıl pandemi şartları ve buna bağlı işlemci tedarikinde yaşanan zorluklar nedeniyle birkaç ay geç piyasaya sürüldü. Galaxy S20 FE ise bir önceki yıl yaz sonunda tanıtıldı. Dolayısıyla Samsung’un Galaxy S22 FE’de nasıl bir yol izleyeceği şu an için belirsiz. Peki Galaxy S22 FE modelinden neler beklemeliyiz? Telefonda hangi özellikler yer almalı?

Samsung Galaxy S22 FE Neler Beklemeliyiz?

Söz konusu yeni bir Samsung telefon olduğunda dikkatler ilk etapta telefonun işlemci birimine çevriliyor: Exynos mu Qualcomm mu? Galaxy S22 serisi sürpriz bir şekilde Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisiyle Türkiye pazarına giriş yaptı. Bu gelişme sonrasında Galaxy S22 FE’nin de aynı işlemciyle Türkiye’ye gelmesi kaçınılmaz bir durum olacaktır. Rekabetçi bir fiyattan satışa çıkmasını beklediğimiz Galaxy S22 FE bu işlemciyle geldiği takdirde yoğun bir ilgi göreceği kesin.

Galaxy S22 Plus Snapdragon 898

Bir diğer husus arka kamera paketi. Samsung’un Galaxy FE  serisinde daha yüksek megapikselli ve güncel sensörlere geçmesinin zamanı geldi. Galaxy S22 ve S22 Plus’taki 50 megapiksellik ana kamerayı muhtemelen Galaxy S22 FE’de de göreceğiz.

Galaxy S22 FE’de daha hızlı bir şarj desteği ve daha büyük bir pil görmeyi de umuyoruz. Galaxy S22 Plus ve Ultra’da olduğu gibi 45 watt desteği bu telefonu daha iddialı bir noktaya getirecektir. Şarj demişken, telefonda kablosuz şarj desteğine yer verilmesi hiş de fena olmayacaktır. Galaxy S22 FE’den siz neler bekliyorsunuz?

 

Galaxy S22 Fiyatı Türkiye’de Orta Segment Seviyesinde!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu