GenelOyun HaberleriPC Oyunları

Blizzard Siftahı Kötü Açtı! Overwatch 2 Steam ‘de Yerlere Gömüldü

Blizzard’ın Steam ‘de yayınlanan ilk oyunu Overwatch 2 şimdiden platformdaki en kötü incelemeye sahip oyun seçildi.

Blizzard Entertainment’ın geçtiğimiz sene sonuna doğru piyasay sürdüğü birinci şahıs nişancı video oyunu Overwatch 2 Steam ‘de yayınlandı. Overwatch 2 ile Steam ‘e girişi yapan oyunu kullanıcılar yerden yere vurdu. Şimdiye kadar Blizzard’ın Steam’de yayınlanan ilk oyunuydu ve büyük eleştirilerle karşılaştı.

Oyun platformda 101,403 kullanıcı tarafından incelendi ve bu kullanıcıların sadece %9 kadarı olumlu eleştiri yaptı. Overwatch 2, Steam’de tüm zamanların en kötü reytinge sahip oyunu unvanını mükemmel elde etti. Kötü oyunlar sıralamasında War of The Three Kingdoms oyunun liderliğini elinden alan oyun, içeriğin eksikliğinden dolayı acımasızca eleştiri yağmuruna tutuldu.

Oyuncular tarafından Overwatch’tan sonra devam oyununun olmasını düşündüren en büyük etken PvE modu büyük ölçüde ortadan kaldırıldı. Bu karar olumlu karşılanmadı. Blizzard bu şikayetleri azaltmak için üç farlı PvE görevi duyurdu fakat kullanıcılar bunu umursamadı. Ayrıca PvE modunun paralı olmasıda kullanıcıları çileden çıkarttı.

Kullanıcıların olumsuz yorum yapmasının bir nedeni de Microsoft’un Activision-Blizzard’ı satın alması ve şirket içindeki cinsel taciz raporları gibi Overwatch 2 ile ilgili olmayan konular. Blizzard Steam’e Overwatch 2 ile giriş yaparak büyük kullanıcı kitlesi oluşturması tahmin etti fakat tahminleri tutmadı. Ayrıca Overwatch 2: Invasion güncellemesiyle orijinal yapımdaki eksikliklerin giderilerek oyuna küsen oyuncuların tekrar Overwatch 2 ile barışması sağlanmaya çalışılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu