PlayStationSonyTeknoloji

PS5 Slim Sökme Videosu Yayınlandı. Bakalım İçinde Neler Var?

Sony geçen hafta tanıttığı ince kasası ve hafif gövdesiyle yeni PS5 Slim, YouTuber Dave2D tarafından sökme videosu yayınlandı.

Sony yeni oyun konsolu PS5 Slim modeli geçtiğimiz hafta tanıttı. Eski modele göre odak nokta kasa boyutu oldu. PS5 Slim’in iç donanımında herhangi bir donanım değişikliği yapılmadı. Şimdi ise tanınmış YouTuber Dave2D, PS5 Slim versiyonunda sökme işlemi yaptı ve bileşenlerine göz attı.

PS5 Slim Sökme Videosuyla Gizemi Çözüldü

PS5 Slim abisine göre oldukça ince ve hafif durumda. Digital versiyonu ile karşılaştırıldığında Slim versiyonu 2.6 kg, normal versiyon ise 3.4 kg civarında. PS5’in kasasının küçülmesine rağmen sıcaklık değerleri benzer duruyor. 8 saatlik aktif çalışmanın ardından PS5 Slim modeli için 62 ila 64 derece arasında gezinirken, normal model 60 ile 63 derece arasındaydı.

YouTuber daha küçük ve ince kasayla benzer soğutma performansını başarmasına şaşırıyor. Ayrıca PS5 Slim versiyonunun disk yuvası herhangi bir alete gerek duymadan sökülebiliyor. Eski model ile benzer fiyatlandırmaya sahip PS5 Slim’in ABD için Blu-ray disk sürücülü versiyonu 500 dolar, dijital sürümü ise 450 dolardan satışa çıkmış.

Şimdi sizleri Dave2D‘nin videosu ile baş başa bırakalım.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu