Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

OnePlus 6T hem üzecek hem de sevindirecek

OnePlus 6T cephesinden yeni gelişmelerle karşınızdayız. 2018’de tanıtılacak son amiral gemi olmasını beklediğimiz telefonun su damlası şeklinde bir çentiğe ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olacağı kısa süre önce onaylandı. Şimdi ise 6T hakkında daha fazla detaya sahip oluyoruz.

OnePlus 6T kulaklık girişine elveda diyecek

OnePlus CEO’su Carl Pei son yaptığı açıklamaya önemli bir hayran kitlesini üzeceğe benziyor. Pei bir sonraki OnePlus telefonda 3.5 mm kulaklık girişini kaldıracaklarını bildirdi. Başarılı CEO; “OnePlus’ı başlattığımızda, mümkün olan en iyi akıllı telefona sahip olmak için yola çıktık, ancak harika bir telefon yapmak, her bileşenin cihaza takılması anlamına gelmez.” sözleriyle OnePlus6T’de 3.5 mm kulaklık girişine elveda diyeceklerini ifade etti.

OnePlus 6T kulaklık girişi olmayack
OnePlus 6T kulaklık girişi olmayack

Pei ayrıca daha önce yaptırdığı bir ankette kullanııcların %57’lik bir diliminin zaten kablosuz kulaklıklar kullandığını ifade ediyor; ki bu anket OnePlus’ın kendi Bullets kablosuz kulaklıkları tanıtılmadan önceydi. Şirket kulaklık girişini kaldırmasına karşın kutu içeriğinde bir dönüştürücü bulunduracak.

OnePlus bunun yanında USB Type-C girişine sahip Bullets V2 isimli yeni kulaklığını duyurdu. Kulaklıklar artık yerleşik bir Cirrus Logic DAC’a sahip ve buna rağmen 20 $ olarak fiyatlandırılıyor.

Pei’nin kulaklık tarafında yaptığı açıklama kimi kullanıcıları üzecek olsa da, CEO bir sonraki telefonun pil ömrü tarafında önemli gelişmeler sunacaklarını belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu