Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Asus ROG Phone 6 Ortalığı Çok Karıştıracak!

Teknoloji devinin en beklenen telefonu Asus ROG Phone 6 gerçek görüntüleri ile gündeme oturdu. İşte tüm detaylar karşınızda.

Teknoloji sektörünün her alanında varlığını sürdüren Asus, yeni ürünlerini piyasaya sürmeye devam ediyor. Şimdi ise şirket yeni akıllı telefonu Asus ROG Phone 6 için hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz günlerde taşıyacağı yonga seti ile gündeme çıkan akıllı telefon, şimdi gerçek görüntüleri ile karşımızda.

Asus ROG Phone 6 Tasarımıyla Büyülemeye Geliyor

Ünlü bir sızıntıcının paylaştığı yeni fotoğraflar, Asus ROG Phone 6’nın gerçek dünya görüntülerini ortaya çıkardı. Sızdırılan bu modelin ROG Phone 6’nın bir prototipi olduğu söylendi. Telefonun arka kısmına baktığımızda ROG Phone 5’e göre farklı bir kamera paneli görüyoruz. Bu kamera paneli altıgen şekilde gözükmekte ancak içerisindeki lensler belirsiz.

Daha derin detaylarda ise arka panelde saydam bir tasarım kullanıldığı gözüküyor. ROG markasının ikonik göz logosu da yer almakta. Üstte ise DARE sloganı da gözümüze parlıyor. Mavi ve kırmızı tonlar ile akıllı telefon çekiciliğini üst düzeye çıkarıyor. Genel olarak arka panelin kavisli bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Asus ROG Phone 6

Geçtiğimiz günlerde bu akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile destekleneceği aktarılmıştı. Bu güçlü yonga setini soğutmak için ROG Phone 6’nın üst düzey soğutma sistemi ile geleceğini düşünüyoruz. LPDDR5 ve UFS 3.1 gibi bellek ve depolama teknolojilerinin varlığından bahsetmek de mümkün. Bu yıl ve yakında tanıtılmasını beklediğimiz akıllı telefonun yeni gelişmeler için takipte kalın.

Redmi Note 11T Pro+ Böyle Fotoğraf Çekiyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu