Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi 10, 50 Megapiksel Kameralı En Ucuz Akıllı Telefon Olacak

Redmi 10 cephesinde sular yavaştan ısınmaya başladı. Kamera özellikleri telefonun kendi segmentinde rakipsiz olacağını gösteriyor.

Redmi 10 serisi geçtiğimiz gün FCC belgelendirme kuruluşunca onaylandı. Burada telefona dair bazı bilgiler açığa çıkarken, son bir bilgi Redmi10’un kendi segmentindeki en etkili kamera paketine sahip olacağını gösteriyor.

Uygun fiyatlı bir model olmasına rağmen kutudan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile çıkacak telefon sertifika bilgilerine göre 4GB + 64GB, 4GB + 128GB ve 6GB + 128GB  şeklinde üç bellek seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

Redmi 10

Güvenilir bir kaynağın aktardıklarına göre ise telefon Samsung’un 50 megapiksel çözünürlüğünde ISOCELL S5KJN1 sensörü kullanan ilk cihaz olacak. Toplamda üç arka kameraya sahip olacak telefonda diğer iki kamera 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro sensör şeklinde olacak. Bu bilgiler ışığında Redmi10’un sağlam bir kamera paketine sahip olacağını söyleyebiliriz. Telefonun ayrıca MediaTek yonga setinden güç alması bekleniyor. Fakat işlemcinin hangisi olacağı şu an için bir soru işareti.

Ağustos ayında tanıtılması beklenen telefona dair gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz. Şu sıralar bütçe dostu bir telefon satın almayı planlıyorsanız Redmi10 modelini beklemenizi öneriyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu