Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor X20 Max Dev Ekranıyla Orta Segmente Yeni Bir Soluk Getirecek

Şirketin merakla beklenen dev özelliklere sahip telefonu Honor X20 Max çok yakında piyasaya sürülecek. İşte tarihi ve detayları.

Şimdiye kadar piyasaya sürülme tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Honor X20 Max cihazının varlığından bir süredir haberdardık. Bununla birlikte, Weibo’da ortaya çıkan yeni bilgiler, telefonun bu ay içinde, tam da gelecek ay Çin pazarındaki Double 11 festivali için tam zamanında duyurulabileceğini gösteriyor.

Honor X20 Max Dev Özellikleriyle Şaşırtıyor

Adından da anlaşılacağı gibi X20 Max, geçen yılki X10 Max’in halefi olarak gelecek. Telefonda 7.2 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ekran yer alacak. Önceki modelde bu ekran 7 inç boyutundaydı.

Sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 800 yonga seti tarafından desteklenen  X10 Max’in aksine, X20 Max Dimensity 1100 silikon ile güçlendirildiği söyleniyor.

MediaTek’in 6nm üretim sürecine sahip sekiz çekirdekli Dimensity 1100 işlemcisinden güç alacak telefonda pil de hatırı sayılır bir büyüklükte. Belgelendirme kuruluşu sertifika verilerine göre telefona 66 watt hızlı şarj desteğine sahip 6.000 mAh büyüklüğünde bir pil eşlik edecek.

Özelliklerin geri kalanına gelince, şu anda bilinenler bu kadar. Ancak, tanıtımına yaklaştıkça muhtemelen onlar hakkında daha fazla şey öğreneceğiz. Ayrıca Honor, 26 Ekim’de şirketin yeni Honor 50 ve Honor 50 Lite cihazlarını küresel sahnede tanıtması beklenen ayrı bir lansman etkinliği düzenleyecek. X20 Max’ın da ülkemiz pazarına girmesinin ihtimalini veriyoruz. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu