Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X3 Serisi İle Gövde Gösterisi Yapacak! İşte Tanıtım Tarihi

Bir süredir sızıntılarla gündem olan OPPO Find X3 serisi için beklenen açıklama geldi. Yeni Find X serisi için artık günleri sayabilirsiniz.

OPPO nihayet yeni nesil Find X serisi için resmi paylaşımlara başladı. İlk olarak OPPO Find X3 serisinin tanıtım tarihi duyuruldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre Find X3 serisi 11 Mart tarihinde Çin’de gerçekleşecek bir etkinlik kapsamında resmileşecek.

Etkinlikte beklenen OPPO’nun her kategori için dört yeni telefon duyurması. Beklenen modeller arasında en merak uyandıranı kuşkusuz Find X3 Pro olacaktır. Daha önce basın görselleri yayınlanan telefon Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak ve arkada dört kameraya sahip olacak. Telefonda ayrıca 6.78 inç büyüklüğünde 1440 x 3168 piksel çözünürlüklü ve 120Hz AMOLED ekran göreceğiz.

OPPO Find X3 Serinin Yıldızı Olabilir

Finx X3’ün yakın zamanda ortaya çıkan görüntüleri tasarım noktasında Pro modelden farksız olacağını gösterdi. Snapdragon 870 işlemcisinden güç alacak telefonda Pro model ile kıyaslandığında donanım tarafında bazı kırpmalar olacaktır. Tabii bu da haliyle fiyata yansıyacak. Fiyat düzenlemesi dikkatli yapıldığı takdirde Find X3’ün seride en fazla rağbet görecek telefon olacağını düşünüyoruz.

Find X3 modelinde de 6.78 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran göreceğiz. Kavisli yapıdaki bu ekran Pro modelden farklı olarak Full HD + çözünürlüğünde olacak. 8GB RAM / 256GB bellek, Android 11 tabanlı ColorOS 11.2 ve 65 watt hızlı şarj desteği telefonda öne çıkan bazı özellikler olacak.

OPPO Find X3
OPPO Find X3

Şirket, 11 Mart tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte bunlara ek olarak Find X3 Neo ve Find X3 Lite modellerini görücüye çıkaracak. Dört arka kameraya sahip olacak Find X3 Neo şirketin orta segmentteki iddialı bir temsilcisi olacak. Alt bölümde telefonun yakın zamanda sızan görüntüsünü bulabilirsiniz.

OPPO Find X3 Neo

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu