Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Uzak Asya’dan Dörtnala Geliyor! Realme 6 ve 6 Pro

Realme’nin üretimi arttırıp uygun fiyatlı telefon üretmeye devam edeceğini söyledik. Çinli üretici yine hızlı çıktı ve Realme 6 ve 6 Pro sızdırıldı.

Realme son zamanlarda yoğun bir dönem yaşıyor. Realme X50 Pro 5G’nin lansmanından sonra, Çinli şirket akıllı telefon yelpazesini daha da genişletmeye hazırlanıyor. Twitter‘da iki yeni cihazın lansmanı şirket tarafından onaylandı: Realme 6 ve Realme 6 Pro.

Her iki ürün de 5 Mart’ta Hindistan‘da, birkaç saat önce sızdırılmış olan ve ekranda bir çentik bulunmasıyla diğer modellerden farklı olan 6i ile birlikte duyurulacak. Realme Twitter hesabı tarafından paylaşılan resmi posterden (aşağıdaki resme bakın), 64MP ana sensörlü bir fotoğraf bölmesine referans yapılıyor.

6 ve 6 Pro
6 ve 6 Pro

Cihazın genel özeliklerine bakacak olursak, şu şekilde gelmesi bekleniyor:

  • 64MP ana sensör (söylentiler dörtlü arka kamera olduğu yönünde: 64MP + ultra geniş açılı + telefoto + makro)
  • 90Hz yenileme hızına sahip FHD + ekran
  • 30W’da hızlı şarj
  • 90Hz ekran
  • Ekran içi selfie kamera

Standart varyant, ekrandaki bir deliğe entegre edilmiş tek bir ön kamera ile karakterize ediliyor. Pro modeli (muhtemelen yukarıdaki posterde gösterilen model) çift ön kamera ile gelecek. Bu, Realme tarafından halihazırda kullanılan bir model. Realme X50 Pro buna örnek teşkil ediyor.

Realme X50 Pro
Realme X50 Pro

Ekrana gömülü çift ön kameraya Samsung Galaxy S10 Plus‘tan aşinayız. Orta segmentte tatmin edici özelliklere sahip bir telefon olacağını tahmin ediyoruz. Arka kamera özelikleri şimdilik Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile benzer özelikler gösterse de, sensörünün Sony mi, Samsung mu yoksa başka bir firmaya mı ait olacağı henüz bilinmiyor. Ancak Hindistan pazarında büyük bir ivme yakalayan Realme’nin bu telefonlarının da önce Hindistan‘da satışa sunulması bekleniyor. Ayrıntılı bilgiler sızdıkça siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu