DonanımTabletTeknoloji

CES 2017: Kaby Lake işlemcili Toshiba Portégé X20W tanıtıldı

Merakla beklenen CES 2017 etkinliğinin başlamasına saatler kaldı. Birçok dünya devi üretici etkinlik kapsamında sergileyeceği ürünleri resmi site aracılığıyla duyurmaya başladı. Her yıl CES 2017 birçok yeni ürün tanıtımı gerçekleştiren Toshiba, Intel’in yedinci nesil Kaby Lake işlemcisine sahip Toshiba Portégé X20W bilgisayar çözümünü resmen duyurdu.

Toshiba Portégé X20W tanıtıldı

360 derece dönebilen çift menteşenin yer aldığı Portégé X20W modelinde 12.5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran yer alıyor. Geniş görüş açısı sunan ekran Gorilla Glass 4 ile dayanıklı hale getirilmiş. Ekran ayrıca 2048 basın düzeyinde hassasiyete sahip TruPen kalem desteği sunuyor.

Toshiba Portégé X20W

Magnezyum alaşımlı bir kasanın yer aldığı bilgisayarda Harman Kardon ses teknoloji tarafından desteklenen stereo hoparlör yer alıyor. Bilgisayarın ses yazılım biriminde ise DTS Sound imzası görünüyor. Hoparlörler ekranın katlanmasına uyum sağlayarak her açıdan canlı ve doğal ses sunmayı başarıyor.

Toshiba Portégé X20W

Katlanabilir yapısı sayesinde farklı senaryolarda kullanılabilen Portégé X20W üzerinde bir USB Type-C’nin yanında USB 3.0 bağlantı noktası da yer alıyor. Synaptics parmak izi algılayıcısının da yer aldığı bilgisayarın fiyat ve çıkış tarihi etkinlik esnasında düzenlenecek basın toplantısında açıklanacak.

>> İlginizi çekebilir; CES 2017: Lenovo ThinkPad X1 Carbon tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu