Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 4 90Hz ekran ile mi geliyor?


Google’ın kısa süre içinde tanıtacağı yeni nesil Google Pixel 4 90Hz tarama hızına sahip bir ekrana sahip olacak. Peki başka detaylar ne?

Google akıllı telefon pazarında olmak isteyen bir üretici. Bunun sebebini anlayamasak da Google Android ekosisteminin “öncü” üreticisi olmak için yoğun bir mesai harcıyor. Nexus serisi ile başlayan hikaye son 4 yıldır Pixel telefonlar ile devam ediyor. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen dördüncü nesil Pixel telefonlar ile ilgili bugün oldukça ilginç bir haber ortay açıktı. Gelen bilgilere göre Android 10 çekirdek kodlarında Google Pixel 4 90Hz ekran ile görüntülendi.

Ortaya çıkan bilgilere göre Pixel 4 ailesinde içeriğe göre fps düzenleyici bir algoritma bulunacak. Bu da oyunlarda daha yüksek fps değerine ulaşılması sağlanırken mail okurken fps değerinin belli bir seviyede kalması sağlanacak. Bunun da takdir edersiniz ki pile büyük bir katkısı olacak. Bu güncellemenin Pixel 3 ailesine de sunulacağını müjdeleyelim.

Pixel 4, 5,7 inç 1080p Full HD+ bir ekranla gelirken; Pixel 4 XL modelinde 6,3 inç büyüklüğünde 1440p yani 2K bir ekran olması bekleniyor. Pil tarafında da Pixel 4 2.800 mAh, Pixel 4 XL ise 3.700 mAh pil kullanacak. Her iki telefonda da Snapdragon 855 yonga seti ve 6GB RAM bulunacak. Arkada 16 megapiksel ana kamera bulunurken ön taraftaki kameranın bize ne sunacağı ise şimdilik bir sır.

Bakalım Google bize daha neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu