Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 tasarımı sızdırıldı! Ekran / kasa rekoru mu geliyor?


Yakın zamanlı iddialar ve sızıntılardan anladığımız kadarıyla Xiaomi Mi Mix 3 eylül ayında çıkış yapacak. Ortaya çıkan bazı görüntüler Mi Mix 3’ün tıpkı Oppo Find X ve Vivo Nex S akıllı telefonları gibi yüksek bir ekran / kasa oranı sunacağını gösterdi.

Xiaomi Mi Mix 3 tasarımı artık onaylandı

Benzer görüntüler bu defa MIUI 10 belgelerinde ortaya çıktı. Bu gelişme Mi Mix 3’ün merak edilen görünümünü onaylamış olabilir. Bu belgelere göre telefonun sol tarafında özel bir yapay zeka butonu yer alıyor.

Sızan görüntüler bir sonraki Mi Mix serisi akıllı telefonun ekran / kasa oranını önceki modellerin üzerine çıkılacak. Üç nesildir ön kameranın altta yer alması nedeniyle buradaki çerçevede bir kalınlık söz konusuyken, Mi Mix 3’te kamera farklı bir noktaya taşınıyor.

Sizin de tahmin edeceğiniz gibi ön kamera, Vivo Nex S’te olduğu gibi üst kısımda kasa içerisinde çıkarılabilir yapıda olacak. Üstelik ön kamera LED flaş ile desteklenecek. Ön kameranın artık alt çerçevede yer almayacak olması nedeniyle kalınlığın 3 mm’ye kadar düşeceği iddia ediliyor. Xiaomi’nin burada kalınlığı düşürmek için Samsung’un COF paketleme teknolojisinden yararlandığı gelen bilgiler arasında.

Yakın zamanlı bir sızıntı Mi Mix 2S’in standart, seramik kasa ve Ferrari sürümü olmak üzere üç farklı seçenekle karşımıza çıkacağını gösterdi. Standart modelde 3.500 mAh, seramik kasa seçeneğinde ise 4.000 mAh büyüklüğünde pil kullanılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu