Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 6 iki farklı ekrana sahip olacak!


Xiaomi bir sonraki amiral gemisi telefonu Mi 6’yı önümüzdeki haftalarda resmen açıklayacak. Mi 5 modelini geçen yıl şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde duyuran şirket, Mi 6’yı ise görünüşe bakılırsa MWC yerine Çin’de düzenleyeceği bir etkinlikte görücüye çıkaracak. Hugo Barra’nın şirketten ayrılması ve Snapdragon 835 işlemcisinde tedarik noktasında yaşanacak sıkıntılar Mi 6’nın tanıtım tarihini ileri atmış olabilir. Diğer taftan telefon cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Hindistan’dan gelen son haberler Xiaomi Mi 6 ekran özelliklerini ortaya koyuyor.

Xiaomi Mi 6 ekran

Phone Radar sitesinde yer alan habere göre Mi 6 modelinde 5.2 inç büyüklüğünde ekran yer alacak. Mi Note 2’de kullanılan kavisli ekranın aksine Mi 6’da düz panel tercih edilecek. Ekran birimi itibariyle iki farklı Mi 6 sürümü karşımıza çıkacak. Standart versiyonda Full HD ekran kullanımı sürecek. Pro ya da Premium modelde ise 2K çözünürlüklü ekrana geçiş yapılacak.

Telefona güç verecek işlemci çözümünde ise belirsizlik sürüyor. Qualcomm ve Samsung arasında yapılan özel anlaşma gereği bu yılın ilk çeyrek diliminde üretilecek Snapdragon 835 işlemcilerin Samsung’a sağlanacağı bir süredir dillendiriliyor. Hatta LG bu nedenle önümüzdeki günlerde tanıtacağı G6 modelinde Snapdragon 821 işlemcisini kullanmaya hazırlanıyor.

>> Ayrıca bakınız; LG V30 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu