Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10 Pro Bu Defa Sağlam Söküldü! Bakalım İçinde Neler Var?

Şirketin amiral gemisi serisi OnePlus 10 Pro, artık görücüye çıktı ve kullanıcılar sökme işlemine başladı bile. İşte telefonun iç detayları.

OnePlus 10 Pro birkaç gün önce piyasaya sürüldü ve 13 Ocak’ta Çin’de satışa çıktı. Saniyeler içinde tükenen akıllı telefon, dışarıdan benzersiz bir tasarım sunuyor. Bazı kullanıcılar ise işin daha çok iç kısmına bakıyor ve telefonları söküp inceliyorlar. Aynı şekilde iç incelemeye uğramış olan OnePlus 10 Pro’nun kaputunun altında neler var gelin bir göz atalım.

OnePlus 10 Pro, İçinde Devasa Kamera Modülü Taşıyor!

Sökme işlemini gerçekleştiren kullanıcı önce mat olan cam arka paneli çıkarıyor ve telefonun iç kısımlarına olan izlenimlerimizi ilk bakışta alıyoruz. Kablosuz şarj bobinini tutan büyük bir grafit film ve cihazın diğer kısımlarında yer alan ısı dağıtma bileşenlerinin varlığını kapsamlı şekilde görüyoruz.

OnePlus 10 Pro

Hesaplamalara göre OnePlus 10 Pro’nun soğutma plakası şimdiye kadarki en büyük olanı. Böylece ısı sorunları eski sürümlere göre çok daha az olacaktır.Sırada ise fotoğrafçılık için kullanılan devasa boyutta olan ve oldukça yer kaplayan 48 Megapiksel ana kamerasını görüyoruz. Bu dev kameraya entegre olarak 8 Megapiksel telefoto lensin de bağlanmış olduğu fark edilebilir.

OnePlus 10 Pro

Anakart kısmında ise çoğuna termal macun uygulanmış LPDDR5 RAM, Snapdragon 8 Gen 1 ve UFS 3.1 depolama birimi görüyoruz. Pil çift hücreli olduğu için hücre başına 2.500 mAh kapasite taşıyor.

OnePlus 10 Pro

Genel olarak baktığımızda, OnePlus 10 Pro’nun soğutma tasarımında eski sürümlere göre oldukça yenilenmiş ve daha güçlü bir dizayn görüyoruz. Kamera modülünün büyük olması da şirketin fotoğrafçılığa verdiği önemi ortaya koyuyor. Tamir edilebilirliği orta düzeyde akıllı telefon, gereken özellikleri Pro segmentte vermiş oluyor. Yeni gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu