Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerQualcommTeknoloji

Qualcomm SM7325 Yonga Seti Ortaya Çıktı!

Akıllı telefon sektörü yakından tanınan Qualcomm yeni bir yonga seti ile gündeme geldi. Qualcomm SM7325 yonga seti ortaya çıktı.

Şu sıralar akıllı telefon pazarında çip sıkıntısı yaşanıyor. Çip tedariklerinin yapılamaması piyasadaki telefonların da fiyatlarının artmasına neden oluyor. Apple çip sorunu sıkıntısını ilerleyen yıllarda kendi üreteceği çipler ile ortadan kaldırmayı planlarken teknoloji dünyasında da yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Bildiğiniz üzere yakında piyasaya çıkacak olan Honor 50’nin Qualcomm SM7325 işlemciden güç alması bekleniyor. Çok uzun bir süre önce Snapdragon 775G ile anılan telefon, yeni işlemcisi ile adından söz ettirecek. SM7325 sürüm numaralı yonga seti Snapdragon 778G olarak adlandırılacak.

Akıllı telefon pazarında işlemci denince akıllara gelen ünlü isim yeni bir yonga setini piyasaya sürmeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Yeni yonga seti 775G’nin üst versiyonu olarak karşımıza çıkacak ve Honor 50’de de yer alacak. Bakalım yeni yonga seti hangi cihazlar da görülecek.

Qualcomm SM7325
Qualcomm SM7325

Qualcomm SM7325 Duyuruldu

Çeşitli sızıntılar ile bugün ortaya çıkan SM7325 merak konusu oldu. Edindiğimiz sızıntı bilgilerine göre yeni yonga seti Quick Charge 4 teknolojisi ile 100W’a kadar hızlı şarjı destekleyecek. Snapdragon 7 serisi yonga setleri için bir ilk olacak olan bu gelişme şuan da bir iddiadan ibaret. Yani şirketin kendisi resmi olarak hala bu gelişmeyi onaylamadı. Bazı ek özelliklere de sahip olacak olan işlemci yakında piyasaya sürülebilir. Honor 50’de de karşımıza çıkacak olan işlemci yakında tanıtıladabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu