Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Londra Tasarım Festivali’ne damgasını vurdu!

Tasarım denince akla gelen ilk telefon markası olan OPPO Londra Tasarım Festivali kapsamında yeni markasının tasarımsal yolculuğunu anlattı!

Geçtiğimiz gün Londra’da başlayan Tasarım Festivali etkinlikleri kapsamında OPPO yeni tasarımlara nasıl ilham verdiğini ortaya koydu. Asya’dan sadece OPPO‘nun katıldığı festival oldukça renkli ve hareketli geçiyor. OPPO Londra Tasarım Festivali kapsamında ünlü Japon mimar Kengo Kuma ile işbirliği yaptı. Kengo Kuma hazırladığı Bambu Ring adını verdiği tasarım ile V&A Müzesi’ndeki John Madejski Bahçesine bambaşka bir hava kattı.

OPPO Bu etkinlik çerçevesinde kendi markasının nasıl yaratıldığını da gözler önüne serdi. Bildiğiniz üzere daha geçtiğimiz Nisan ayında OPPO marka logosunu değiştirmişti. Bununla ilgili yapılan ürünler ile marka logosunun içindeki gizemli bahçeye de giriliş oldu.

OPPO Londra Tasarım Festivali

OPPO Londra Tasarım Merkezi Başkanı Jintong Zhu şunları söyledi;

Buranın amacı, tasarımın küresel estetiği üzerine derinlemesine araştırma yaparak teknoloji ve sanatın bütünleşmesini araştırmaktır. Londra Tasarım Festivali’nin, tasarım gücümüzü dünyaya tanıtmak için mükemmel bir platform olduğuna inanıyoruz ve OPPO tasarımı için en yeni bilgileri vermeye devam edeceğiz ”dedi.

Oppo Find X
Oppo Find X

Tasarım denince akla ilk gelen telefon olan OPPO Find X ise üzerinde bulunan (arkada iki adet, önde de 1 adet) 3 kamerayı da gizleyen bir çeşit kızak sistemi ile dünyada bugüne kadar görülmemiş bir tasarımı bizlere sunmayı başaran bir ürün olması ile öne çıkıyor.

Bakalım bu tesis OPPO‘nun tasarımsal değişimine nasıl bir katkıda bulunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu