Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Infinix Zero Uygun Fiyatı ile Dikkat Çekiyor

Infinix’in MediaTek Dimensity 900’den beslenecek uygun fiyatlı canavarı Infinix Zero peynir ekmek gibi satacak. İşte detaylar.

Infinix Mobile, Infinix Zero 5G olarak adlandırılan ilk 5G akıllı telefonunun yakında piyasaya sürülmesi için hazırlanıyor. Flipkart’ta Infinix Zero‘nun sayfası açıldı ve cihazın çıkış tarihi de doğrulandı. Ayrıca yaklaşmakta olan telefonun temel özellikleri de ortaya çıktı. Infinix Hindistan CEO’su Anish Kapoor’un daha önce üç kameranın varlığını ve OPPO Find X3 Pro ile benzerliğini doğrulayan telefonun bir görüntüsünü yayınlamıştı. İşte bu telefonun Zero olduğu ortaya çıktı.

Sınıfında beşinci nesil ağları destekleyen en hızlı akıllı telefon olacağı bildirildi ancak fiyatı henüz açıklanmadı. Anish Kapoor, telefonun 270 dolardan daha ucuza mal olacağından emin. Bu yüzden fiyat/performans kralı olması beklenen Zero, tahmin edebileceğiniz gibi Çin ve Hindistan pazarına öze olacak. 14 Şubat’ta tanıtılacak olan telefonun bazı belli başlı özellikleri bile biliniyor.

Infinix Zero

Infinix Zero 5G, 120Hz yenileme hızına sahip 1080P çözünürlüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. Telefon, MediaTek’in sekiz çekirdekli Dimensity 900 yonga seti üzerine kurulu olacak. Telefonun arka kamerasının 30x yakınlaştırmalı 48 megapiksel görüntü sensörü ile donatılacağı varsayılıyor. Ayrıca, güç düğmesinde bir parmak izi tarayıcı bulunacak.

Telefon, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama belleğin yanı sıra 33 W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh kapasiteli pil ile gelecek. Cihaz büyük ihtimalle Android 11 işletim sisteminde çalışacak. Android 12 güncellemesinin ise bu yıl içerisinde gelmesi bekleniyor. Bakalım segmentinin en hızlı 5G’lisi olacak olan Zero başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu