Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi Mix 2s özellikleri ve fiyatıyla karşınızda!

Xiaomi Mi Mix 2s özellikleri ve fiyat bilgisi hakkında Çin’den önemli bilgiler geldi. Xiaomi, 26 Şubat tarihinde başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde yer alacağını resmi olarak açıkladı. Beklenti Xiaomi Mi 7 modelinin tanıtılacağı yönünde. Son gelişmeler Xiaomi’nin etkinlik kapsamında önemli bir tanıtım daha gerçekleştireceğini gösteriyor. Çinli cnbeta sitesine göre duyurusu gerçekleşecek telefon Xiaomi Mi Mix 2s olacak. Telefonu bahar döneminde görmemiz de ihtimaller arasında yer alıyor.

Xiaomi Mi Mix 2s özellikleri ve fiyatı

Sızan görüntüler  Xiaomi Mi Mix 2s’in iPhone X benzeri ekran çentiğine sahip olacağını gösteriyor. Bu gelişme sayesinde daha önce alt bölümde yer alan kamera üst bölüme taşınacak. Bir kez daha 5.99 inç Full HD+ çözünürlüklü ekrana sahip olacak telefon ara bir model olacağı için işlemci biriminde yine Snapdragon 835 yer alabilir.

Xiaomi Mi Mix 2s özellikleri
Xiaomi Mi Mix 2s özellikleri

6GB RAM ve 128GB dahili depolamanın eşlik edeceği Xiaomi Mi Mix 2s’te kamera tarafında önemli bir iyileştirme yapılacağı iddia ediliyor. Mi Mix 2’nin arka kamerası tepe bir model için beklentilerin altına kalırken, Mi Mix 2s’te 12 megapiksel çözünürlüklü çift arka kamera (RGB + tek renk) göreceğiz. Son olarak; Mi Mix 2s’in Çin’de 3000 Yuan (466 $) fiyat etiketi taşıması bekleniyor.

 

https://www.teknoburada.net/2018/01/18/xiaomi-mi-7-goruntusu-sizdirildi-xiaomi-mi-7-ozellikleri/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu