Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 Plus Android 10 beta başlıyor

Samsung çok yakında 2018 yılı tepe modelleri Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 Plus / Galaxy S9 için Android 10 ve One UI 2.0 beta programına başlıyor.

Samsung’un beta işlem yöneticisi, şirketin Güney Kore topluluk sitesinde Galaxy Note 9 için Android 10 / One UI 2.0 beta programının gelecek hafta içerisinde başlayacağını bildirdi.

Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 Plus Android 10 beta çok yakında!

Galaxy S9 ve Galaxy S9 için net bir tarih verilmese de, Samsung’un bu iki tepe modeli için de beta programını bir iki hafta içerisinde başlatması bekleniyor. Beta programı her zaman olduğu gibi Güney Kore, Amerika, Almanya, İngiltere, Hindistan gibi özel pazarlarda gerçekleşecek.

Beta programının ne kadar süreceği belli değil. Ancak kararlı güncellemenin 2020’den önce yayınlanması pek muhtemel görünmüyor. Ocak ayı içerisinde Galaxy S9 serisi ve Galaxy Note 9 kullanıcıları Android 10 sürümünü kullanmaya başlayacaktır.

Samsung diğer taraftan Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 serisi için Android 10 / One UI 2.0 beta programını sürdürüyor. Galaxy S10 serisi için son olarak dördüncü beta güncellemesi yayınlandı. gelen bilgiler güncellemenin neredeyse sorunsuz hale geldiğini ve çok yakında kararlı bir hale bürüneceği yönünde.

Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus içinse geçtiğimiz gün ikinci beta güncellemesi kullanıma sunuldu. Yine Galaxy Note 10 modeller için de kararlı güncellemenin aralık ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu