Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi MIX Fold 2’nin Yeni Renkleri Satışa Sunuldu

Yaz döneminde tanıtılan Xiaomi MIX Fold 2 kısa süre önce iki yeni renk seçeneğiyle yeniden görücüye çıktı. İşte bu renkler satışa sunuldu.

Xiaomi geride bıraktığımız ağustos ayında Xiaomi MIX Fold 2 katlanabilir akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Telefon ilk etapta siyah ve altın renklerde çıkış yaptı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Xiaomi 13 etkinliğinde katlanabilir telefonun iki renk seçeneği daha gösterildi. Ayışığı Gümüşü ve Siyah Gece olarak adlandırılan yeni renk seçenekleri bugün itibariyle satışa sunuldu.

Bu renklerden ilki arka bölümde parlaklık sunarken, ikincisi deri bernzeri bir dokuya sahip. Telefonun yeni renk seçenekleri önceki versiyonlarla aynı yani 8.999 RMB (1.335 $) başlangıç ​​fiyat etiketi taşıyor. 

Xiaomi MIX Fold 2 Başlıca Özellikleri

Telefonun teknik detaylarına gelince, Xiaomi MIX Fold 2’nin dış ekranı, FHD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inçlik bir Samsung E5 AMOLED panel taşıyor. Cihaz açıldığında ise karşımıza 8.2 inçlik bir OLED ekran çıkıyor. Bu ekran 2.5K çözünürlüğünde ve yine 120Hz tarama hızı sunuyor. İç ekranda ayrıca ultra ince cam ve ekran altı kamera bulunur. Hem iç hem de dış ekranlar Dolby Vision, 1.000 nit maksimum parlaklık ve TrueColour’u desteklemekte.

Xiaomi MIX Fold2, Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcinden güç alıyor. 12 GB RAM ve 1 TB’a kadar depolama alanı içeren katlanabilir telefonda 67W hızlı şarj desteğine sahip 4.500mAh pil yer alıyor. Telefon kutudan ise Android 12 tabanlı MIUI 13 ile çıkıyor.

Telefon, Leica destekli üçlü kamera kurulumu ile geliyor. 50 megapkisel ana kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı ve 8 megapiksel telefoto kamera eşlik ediyor. Cihaz, 8K videolar kaydedebilir ve Dolby Vision HDR formatını desteklemekte.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu