Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

Huzurlarınızda OnePlus Watch 2

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak OnePlus Watch 2 akıllı saatin resmi görselleri sızdırıldı. Akıllı saatin tüm özelliklerini de biliyoruz.

OnePlusOnePlus Watch 2 adı verilen yeni bir premium akıllı saati piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akıllı saatin önümüzdeki haftalarda OnePlus 12 amiral gemisi akıllı telefonuyla birlikte ilk kez görücüye çıkması bekleniyor. Lansman öncesinde MySmartPrice, ünlü sızıntı kaynağı @OnLeaks ile iş birliği yaparak OnePlus Watch 2’nin görsellerini yayınladı.

Renderler, OnePlus’ın tasarım felsefesine sadık kalacağını ortaya koyuyor. Önceki modelde olduğu gibi OnePlus Watch 2’de de metal şasili dairesel bir kadrana ve kullanıcı arayüzünde gezinmeye yardımcı olmak için sağ tarafta fiziksel butonlar olacak. Akıllı saat, klasik siyah ve beyaz renklerde düz kauçuk kayışlara sahip görünüyor.

OnePlus Watch 2 özellikleri 

Rapora göre OnePlus Watch 2, 1,43 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak. Akıllı saate güç verecek olan Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1 yonga seti, sorunsuz bir performans sağlıyor. Kullanışlı bir şarj konektörünün yanı sıra ekranın altına yerleştirilen temel sensörler sayesinde sağlık özellikleri izlenecek.

OnePlus Watch 2’nin heyecan verici özelliklerine rağmen olumsuz yanı da var; OnePlus, özel RTOS tabanlı işletim sistemine sadık kalıyor. Birçok akıllı saatin Google’ın WearOS tabanlı sistemlerini benimsediği bir pazarda OnePlus görünüşe bakılırsa pil kullanım süresi nedeniyle WeoarOS’a şimdilik mesafeli duruyor.

WearOS, Google Asistan, Google Haritalar ve Google Play Store gibi geniş bir özellik yelpazesi sunan tam teşekküllü bir işletim sistemidir. Hem Android hem de iOS cihazlarıyla uyumludur ve çok çeşitli üçüncü taraf uygulamaları destekler.

RTOS, fiyatı kontrol altında tutarken sezgisel bir akıllı saat deneyimi sunmak için tasarlanmış hafif bir işletim sistemidir. Genellikle fitness odaklı akıllı saatlerde kullanılıyor ve uygulama desteği sınırlıdır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu