Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Find X2 ekranı resmen karşımızda! O özellik kesin olmayacak

Herkesin merakla beklediği ve Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanışacağımız Find X2 ekranı bugün en net haliyle karşımızda…

OPPO Mobil Dünya Kongresi 2020 etkinliği kapsamında yeni nesil amiral gemisi Find X2 ile karşımıza çıkacak. Find 7 ile Find X arasında 4 yıl ve Find X ile Find X2 artasında da 2 yıl aralık bırakan Çinli üretici yeni nesil telefonu ile bize ne sunacak oldukça merak ediliyordu.

OPPO geçtiğimiz yıl Haziran ayında ekran altı kamera teknolojisini bizlere sundu ve herkes Find X2 serisinde bu özelliği görmek istiyordu. Görünen o ki; bu özellik başka bir bahara kalacak. Zira az önce Find 2’nin ekranı ilk kez kanlı canlı göründü.

Görüntüye baktığımızda Infinty-O ekranı Samsung‘un iyi ki yaptığını görüyoruz. Zira amiral gemisi, alt segment demeden tüm modellerde son dönemde bu ekran kullanılmaya başlandı. Find X2‘nin de bu ekran ile geleceğini görüyoruz. WQHD yani 2K 120Hz tarama hızına sahip olacak bu ekranın 20:9 ekran kasa oranına sahip olacağını ve şelale ekran tasarımı yerine ilk nesil Find X modelinde olduğu gibi edge ekranlara sahip olacağı da görsel ile birlikte bizlere söyleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu