Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi AirDots 3 Tanıtıldı ve Fiyatıyla İçimizi Isıttı!

Redmi K40 serisinde tanıtılan ve ilgi çeken ürünlerden biri olan Redmi AirDots 3 kablosuz kulaklığa göz atıyoruz. Fiyat epey uygun…

Redmi’nin Çin’de gerçekleştirdiği kapsamlı etkinlikte görücüye çıkan ürünlerden biri de Redmi AirDots 3 kablosuz kulaklık oldu. Serinin önceki modelinde olduğu gibi uygun fiyat yapısını sürdüren kulaklık tasarımdan ziyade donanım tarafındaki gelişmeleriy dikkat çekiyor.

Qualcomm’un QCC3040 yonga setini taşıyan kulaklık, kayıpsız ses ve özellikle oyun esnasında gecikmeleri en aza düşürmek için aptX Adaptive codec desteğiyle geliyor. Mobil cihazlara Bluetooth 5.2 bağlantısıyla etkileşime geçen AirDots 3’te yerleşik XiaoAI sesli asistan desteği mevcut.

Kulaklık tek şarjla kesintisiz 7 saat müzik çalabiliyor. Şarj kutusu 600 mAh büyüklüğünde ve kutuyla birlikte bu sürede 30 saate kadar çıkılabiliyor. Bunun yanında şarj kutusu bu defa USB Type-C bağlantılı ve hızlı şarjı destekliyor. IPX7 su geçirmezlik sertifikasına sahip olan kulaklıkta bağlantı ve pil durumunu anında görüntülemek için çok işlevli dokunmatik kontrol bulunuyor. Kulaklık aynı zamanda Ortam Gürültü Azaltma teknolojisini de destekler. Böylece bir arama sırasında, daha iyi ses netliği için gereksiz çevre gürültüleri ortadan kaldırılıyor.

Redmi AirDots 3 özellikleri 

  • Qualcomm QCC3040 yonga seti, Bluetooth 5.2 bağlantısı, aptX desteği
  • Yüksek frekans ve düşük frekans için iki yüksek çözünürlüklü ses birimi, doğaya sadık dengeli ses sunma
  • Müzik çalma ve sesli asistanı başlatma (Siri / Google Voice), başlatmak için dokunmatik kontroller
  • Otomatik oynatma ve duraklatma için akıllı aşınma tespiti
  • Boyutlar Kulaklıklar: 28 × 16 × 21mm; Ağırlık: 4,6 g (Her biri)
  • Boyutlar Kasa: 65 × 42 × 32mm; Ağırlık: 51g
  • Suya dayanıklılık (IPX4)
  • Kulaklıktaki 43mAh pil, tek bir şarjla 7 saat pil ömrü sunar, şarj çantasında 600mAh pil sayesinde 30 saat ekstra pil süresi

AirDots 3 mavi, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle çıkış yapıyor. 199 yuan / 30 $ fiyat etiketi taşıyacak kulaklık ön sipariş almaya başladı ve 4 Mart tarihi itibariyle raflarda olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu