Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo V20 ve V20 SE tasarımsal olarak karşımızda!

BBK Holding’in başarılı üreticilerinden Vivo, yeni V20 ve V20 SE modelleriyle karşımıza çıkacak! İşte cihazların tasarımları!

Ülkemiz pazarına giriş yapan Çinli şirketlerden biri olan Vivo, yeni orta segment cihazlar üretmeye devam ediyor. Özellikle tasarım tarafında son derece başarılı gözüken V20 serisini çok yakında piyasaya sürmesi beklenen Vivo, hem V20‘yi, hem de V20 SE‘yi tasarımsal olarak karşımıza çıkardı. Cihazlar tasarım tarafında göz dolduruken, diğer detaylar bilinmezliğini korudu.

V20
V20

Her iki cihazın da premium bir görüntü sunması orta segment bir cihaz arayan insanların iştahını kabartırken, özellikle Vivo V20’nin amiral gemisi X50 5G‘ye benzemesi dikkat çekti. İki farklı renk seçeneği (Yıldızlı siyah ve degrade mavi) ve damla çentikli ekran yapısına ek olarak X50‘de yer alana oldukça benzeyen bir kamera yapısını üzerinde barındıran Vivo V20, ön taraftan bütçe odaklı bir cihaza benziyor.

V20 SE
V20 SE

Vivo V20 SE’de ise işler biraz değişiyor. Yine arka tarafta oldukça başarılı bir görüntüye sahip olan V20 SE, daha alışılagelmiş bir kamera tasarımını karşımıza çıkartıyor. Üçlü kamerayı sol üst köşede çıkıntılı bir platformda birleştiren telefon, ön tarafta tıpkı V20 gibi damla çentikli yapıyı benimsiyor. Bu cihazın da iki farklı renk seçeneği (Oksijen mavi ve Yerçekimi siyahı) yer alıyor ve yine cam kapaklı bir şekilde kullanıcılara sunuluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu