Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

Redmi K50 Gaming Karşınızda! Uygun Fiyatlı Oyuncu Telefonu

Redmi K50 Gaming sonunda ortaya çıktı. Redmi’nin bir sonraki oyuncu telefonu sadece bir hafta uzağımızda. İşte telefonun resmi görüntüsü…

Redmi K50 serisinin tanıtım tarihi açıklandı. Şirketten yapılan son paylaşıma göre Redmi K50 serisi 16 Şubat tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle birlikte görücüye çıkacak. Öte yandan şirketin yaptığı bir paylaşım seride yer alacak bir telefona ilk bakışı atmamızı sağlıyor. Bu model Redmi K50 Gaming Edition. Öte yandan seride K50, K50 Pro ve K50 Pro Plus şeklinde üç model daha göreceğiz.

Posterde görülen akıllı telefonun arkasında üçlü bir kamera ünitesi yer alacak. Kamera modülünün üzerinde RGB aydınlatma sistemi de bulunuyor. Redmi K40 Gaming’deki tetik tuşlarının yine bu modelde de yer alacağını görüyoruz. Hemen belirtelim, bu tuşlar istenildiği takdirde gizlenebilecek. Oyuncu telefonun şimdi de muhtemel özelliklerine değinelim.

Redmi K50 Gaming Edition muhtemel özellikleri

Son bira rapora göre  K50 Gaming Edition modeli 162 x 76.8 x 8.45mm boyutlarında ve 210 gram ağırlığında olacak. Telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Quad HD+ çözünürlüğünde bir ekran göreceğiz. Bu ekran aynı zamanda 120Hz tarama hızına sahip olacak.

Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alması beklenen telefonda 64 megapiksel + 13 megapiksel + 2 megapiksel şeklinde üç kamera yer alacak. Ekran üzerinde merkeze konumlandırılan ön kamera ise 16 megapiksel olacak.

Yana monte parmak izi tarayıcısı, 120 watt hızlı şarj destekli 4.700 mAh pil, ultra geniş bant desteği, x ekseni lineer motor ve JBL destekli çift hoparlör telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu