Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Güncelleme Dağıtımını Aralıksız Sürdürüyor


Samsung güncelleme dağıtımını aralıksız sürdürüyor. Kasım ayı güncellemesi birçok Galaxy telefonla buluştu. İşte bu modeller…

Kasım ayı güvenlik güncellemesi ekim sonu itibariyle başlatan Samsung, sadece bugün çok sayıda Galaxy telefon için güncelleme yayınladı. Üstelik bu telefonların tamamı Türkiye’de satışa sunuldu ya da satılmakta.

İlk olarak Galaxy S10 serisinden başlayalım. Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e sahipleri birçok ülkede Kasım 2021 güvenlik güncellemesini indirmeye başladı. OTA (şebeke) üzerinden dağıtımı sağlanan güncelleme Google ve Samsung’un işletim sistemine dahil ettiği çok sayıda güvenlik düzeltmesini içeriyor. Güncelleme buna ek olarak sistem kararlılığı ve bir dizi iyileştirme de getiriyor.

Galaxy Z Fold 3 Ve Z Flip 3

Öte yandan Samsung güncellemeyi çeşitli pazarlarda şu modellerle buluşturuyor:

  • Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra
  • Galaxy S20 FE (Snadpragon versiyonu)

Güncellemeler her zaman olduğu gibi kademeli olarak dağıtılıyor. Yukarıda saydığımız telefonlardan herhangi birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Samsung bir yandan aylık güncellemeler yayınlarken diğer taraftan Android 12 dağıtımını başlatmak üzere. Galaxy S21 serisinde beta programının bu ay içerisinde sonar ermesi ve kararlı güncellemenin yayınlanması bekleniyor. Yeni yılla birlikte ise Galayx Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy S20 serisi ve Galaxy Note 20 serisi modeller Android 12 güncellemesini almaya başlayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu