Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Android Uygulamaları Artık Windows 10’da; Bay Bay BlueStacks

Zibilyon tane emülatör arasında en performanslısını aramaya son; Microsoft, Android uygulamalarını Windows 10’a entegre edecek!

Birçoğumuzun aktif olarak kullandığı Windows 10, ne yazık ki Android uygulamalarına ilk elden ulaşmamıza olanak sağlamıyor. Yıllardır piyasaya sürülen emülatörler vasıtasıyla Windows tabanlı bilgisayarlara Android uygulamaları yüklüyor, oldukça büyük performans kayıpları eşliğinde mobil oyun ve uygulamaları bilgisayarlardan deneyimlemeye çalışıyoruz; ancak bu gidişat yakın zamanda son bulacak. Öyle ki güvenilir bir Microsoft Gazetecisi, şirketin Windows 10’a sunacağı güncelleme ile emülatör devrini kapatacağını, Android uygulamalarını direk Windows’un içine kurabileceğimizi aktardı.

Hali hazırda süregelen Microsoft ile Samsung‘un stratejik ortaklığı, orta ve üst segment Galaxy cihazlarına bu nimeti zaten sunuyor. Eğer orta segment ve daha üstü bir Samsung telefonununuz varsa Android uygulamaları bilgisayarınızda çalıştırabiliyorsunuz; lakin hali hazırdaki tüm telefonların Samsung olmadığı baz alındığında, şirketin daha çok yol kat etmesi gerektiğini söyleyebiliriz.

Bu iddiaları ortaya atan Zac isimli gazeteci, öğrendiği bilgileri kamuoyu ile paylaşacağını da belirtti. Bakalım gerçekten Windows ile Android uygulamaları uyumlu bir şekilde çalışabilecek mi? Bekleyip göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu